Ρίξτε μία ματιά και σε αυτό

Προχθές χάζευα το blog του Χάρι Κλιν, στο οποίο έφτασα εντελώς κατά τύχη. Δεν γνώριζα καν ότι έχει προσωπικό σάιτ, πόσο μάλλον blog.

Δεν γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον περίφημο άνθρωπο, αλλά μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Από μικρός με έκανε να γελάω μέχρι δακρύων και ανάμεσα στις λέξεις να αφυπνήζει τη συνείδηση ενός έλληνα που δεν αντέχει άλλο αυτή τη χώρα, αλλά δε θέλει και να την εγκαταλείψει.

Οι απόψεις του Χάρι Κλιν ήταν πάντα ανατρεπτικές, γι' αυτό ξεχώριζαν. Ακόμα και σήμερα αν ακούσει κανείς τους δίσκους του, θα διαπιστώσει ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει. Είναι σαν να τους ηχογράφησε χθες! Ρίξτε μία ματιά κι εσείς, άλλωστε στο blog του
δεν προσφέρεται μόνο για γέλιο αλλά και για κλάμματα, με την κατάντια μας και σα νεοέλληνες που είμαστε. Δηκτικό χιούμορ, μαύρο κι άραχνο, που συνεχίζει να κτυπάει καμπανάκι στο πίσω μέρος του εγκεφάλου. Τσεκάρετέ το, αξίζει τον κόπο...

Προς γνώσιν...

Μετά από κάποια χρόνια στο χώρο του Τύπου, αλλά και στο Internet, αποφάσισα να ξεκινήσω το blogging. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα γράφω, ξέρω ότι θα είμαι συνεπής κυρίως προς τον εαυτό μου. Ελπίζω, ωστόσο, να προσφέρω στον επισκέπτη ένα χαλαρωτικό ανάγνωσμα, μακριά από την ανούσια καθημερινότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.